Reactie Henkens: "Van Veldhoven is bevrijding voor hele ploeg"

Fabian Morren
| 29 reacties
Henkens: "Van Veldhoven is bevrijding voor hele ploeg"
Foto: © SC

Robin Henkens was bij KV Mechelen de man van de match tegen Charleroi. Hij scoorde twee doelpunten en gaf evenveel assists. De vergelijking met Gorius is niet dan ook niet ver weg.

Fabian Morren in Mechelen

KV Mechelen wist niet wat het moest verwachten van Charleroi. "Ze maakten het ons in de eerste helft best moeilijk", wist Henkens na afloop te vertellen. "Charleroi heeft ons in de positieve zin van het woord weten te verrassen. Tijdens de rust heeft de coach enkele zaken bijgesteld en toen ging het in de tweede helft een stuk beter."

Henkens is tevreden met Harm Van Veldhoven als nieuwe coach. "Die man is een bevrijding voor de hele ploeg", klinkt het euforisch. "Ach, onder Brijs was de chemie weg. We mogen blij zijn met de komst van Van Veldhoven."

Na zijn twee goals wordt Henkens al vergeleken met de vertrokken Julien Gorius. "Ik had het vorig jaar best moeilijk. Dat ik nu vergeleken wordt met Gorius is voor mij een groot compliment. Het zou een eer zijn als ik dit seizoen ook zo beslissend mag zijn als hij dat was voor KV Mechelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties