Reactie Maes: "Nu ben ik geen slow starter meer"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Maes: "Nu ben ik geen slow starter meer"
Foto: © SC

Lokeren opende de nieuwe competitie met een overtuigende 2-4 overwinning op het veld van Beerschot. Trainer Peter Maes begint gewoonlijk niet goed aan een competitie maar dit seizoen is hij geen 'slow starter'.

Robby Morren in Antwerpen

"Ik ben een slow starter, ik heb het altijd moeilijk om aan de competitie te beginnen maar het einde is wel altijd goed. Nu heb ik daar komaf mee gemaakt", lachte Maes na de wedstrijd.

"Deze wedstrijd kon alle kanten op. Wij hadden het moeilijk tijdens het eerste kwartier maar daarna hebben we de match in handen genomen. Ook bij het begin van de tweede helft was Beerschot baas maar wij scoorden op de goede moment. Dan zie je de kwaliteiten die Lokeren heeft opgebouwd, we zijn rustig gebleven en hebben goed afgewerkt."

Toch liet de coach ook een negatieve noot horen. "Onze twee tegendoelpunten hebben we te makkelijk geslikt maar het resultaat is natuurlijk positief. We hebben ook op de bank jongens zitten die verschil kunnen maken. Dit jaar moeten we dat stapje hoger kunnen zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties