Vossen zwijgt over Pescara, Been ziet De Ceulaer wel zitten

Robby Morren
Robby Morren
| 144 reacties
Vossen zwijgt over Pescara, Been ziet De Ceulaer wel zitten
Foto: © SC

Jelle Vossen kan rekenen op concrete interesse van Pescara en zou reeds met de club onderhandelen. De aanvoerder van RC Genk wil echter niet reageren en houdt de lippen stijf op elkaar.

De voorzitter van Pescara, dat afgelopen seizoen naar de Serie A promoveerde, bevestigde vorige week dat hij onderhandelingen voert met Jelle Vossen en voegde eraan toe dat de gesprekken goed verlopen. 

Veel wijzer werden we niet toen Vossen na de wedstrijd tegen Lokeren in de mixed zone met de uitspraken van de voorzitter van de Italiaanse club werd geconfronteerd. "Je weet dat ik daar niet op reageer", klonk het. De aanvaller bevestigt het verhaal dus niet maar ontkent ook niet.

De Ceulaer
Ondertussen heeft Mario Been al wel een mogelijke opvolger in het vizier mocht Vossen toch vertrekken. De Nederlandse coach liet in GVA optekenen dat Benjamin De Ceulaer hem al was opgevallen in zijn periode bij Feyenoord en bij RKC en dat hij hem graag in zijn team zou hebben. 

Ook de Genkse aanhang zou de komst van De Ceulaer wel zien zitten. Zij scandeerden zondagavond de naam van de Lokeren-spits en die liet het zich welgevallen. "Dat gaf toch wel een speciaal gevoel", vertelde hij daarover na de wedstrijd. De kans dat Lokeren zijn man-in-vorm wil laten gaan, is eerder klein. Temeer omdat de club met Djiby Fall en Finnbogason al 2 spitsen zag vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties