Reza: "Hou er geen rekening mee dat ik bij STVV blijf"

Reza: "Hou er geen rekening mee dat ik bij STVV blijf"
Foto: © SC

Reza zit op dit moment nog bij Sint-Truiden in tweede klasse, maar waarschijnlijk komt daar voor het einde van de transferperiode nog verandering in. Er zijn immers een paar geïnteresseerde clubs en Reza zelf denkt ook aan vertrekken.

Lokeren kwam al openlijk uit voor zijn interesse. "Ik ga er nog steeds van uit dat ik voor eind augustus een nieuwe club heb", aldus Reza in Het Belang van Limburg. "Het bestuur weet al van vlak na de play-offs dat ik op een transfer aas."

Voor Reza staat het zo goed als vast dat hij vertrekt. "Of ik rekening houd met het scenario dat die er niet komt? Nee. Ik word niet nerveus, ik blijf positief. Volgens mij moet het bij een flink aantal clubs nog op gang komen die laatste twee weken, ik ga ervan uit dat ik voor 31 augustus een nieuwe club heb. Intussen doe ik verder zoals ik bezig was bij STVV."

Reza wil echter niet in tweede klasse blijven. "Of er strubbelingen zijn bij STVV omwille van mijn wens om te vertrekken? Zeker niet. Guido Brepoels is een topper. We werken goed samen. En ook met het bestuur heb ik geen problemen. We komen er wel uit de volgende dagen of weken. Maar met een langer verblijf op Stayen, houd ik geen rekening."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties