Degraen: "Dit baart mij zorgen"

Fabian Morren
| 48 reacties
Degraen: "Dit baart mij zorgen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Dirk Degraen zit met gemengde gevoelens na afgelopen zaterdag. Enerzijds was er de contractverlenging van Jelle Vossen, anderzijds lieten de Limburgers opnieuw twee punten liggen.

"Als je 's avonds niet kan winnen zet dat toch een domper op de vreugde", zegt algemeen directeur Dirk Degraen. "Als je zo kort voor het einde scoort, verwacht je niet dat het nog een gelijkspel wordt."

"Dat we nu al voor de derde keer punten verliezen, baart mij wel zorgen. Sommigen zeggen dat dit deel van de competitie een aanloop naar de play-offs is, maar daar ben ik niet mee akkoord. Elk punt is nu al gewoon heel belangrijk", stelt Degraen.

Vossen en Benteke
Even voordien was er wel het goede nieuws dat Jelle Vossen bij Genk blijft. "Of ik gevreesd heb voor een vertrek? Neen, er was steeds een goed contact met de zaakwaarnemer van Jelle en zijn vader. Die laatste heeft een belangrijke rol gespeeld. Er waren een aantal aanbiedingen voor Jelle, maar daar zijn we als club niet op ingegegaan."

Er is ook belangstelling in Rode Duivel Christian Benteke. "Er is inderdaad interesse in hem, maar het is onze intentie om al wat goed is te behouden. Ook Benteke. Of we zelf nog versterking nodig hebben? Misschien op één of twee posities."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties