Spellen met Manchester United

Tijs Ruysschaert
| 9 reacties
Spellen met Manchester United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alerte Manchester United-fans zagen maandagavond in de uitwedstrijd tegen Everton een 'nieuwe speler' invallen: Andesron.

Zij hadden natuurlijk al snel door dat het om een spelfout ging. De speler die de 1-0-achterstand tegen het Everton van de beresterke Marouane Fellaini moest proberen om te buigen met nog vijf minuten op de klok, was Anderson. De Braziliaan slaagde daar niet in en ManU verloor met het kleinste verschil. Of  de nummer 8 van de Mancunians het tij wel had kunnen doen keren als zijn naam correct gespeld op zijn rug stond, zullen we nooit weten.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Manchester United de naam van een van zijn spelers verkeerd op het truitje drukt. In 1997 speelde David Beckham de Charity Shield tegen Chelsea met 'Beckam' op zijn rug. En doelman Tomasz Kuszczak - geen makkelijke naam, geven we toe - speelde in 2006 in de Carling Cup tegen Crewe met 'Zuszczak' boven zijn rugnummer.

Tshimanga

Ook in eigen land prijken er soms fouten op de shirts. Zo speelde Derrick Tshimanga eind vorig een seizoen een aantal wedstrijden (onder meer tegen KV Kortrijk, Club Brugge en Standard, red.) met een omgekeerd logo op zijn borst (lees hier).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties