Reactie Juhasz: "Ik weet niet of ik dinsdag speel"

Robby Morren
Robby Morren
| 25 reacties
Juhasz: "Ik weet niet of ik dinsdag speel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee maanden blessureleed stond Roland Juhasz tegen OHL opnieuw aan de aftrap. Of hij dinsdag zal spelen, is ook voor hem nog een vraagteken.

Robby Morren in Leuven

"Het geeft een goed gevoel om weer 90 minuten te spelen, ik ben heel blij dat ik opnieuw kan voetballen. Ik zat voldoende fris maar op het einde van de eerste helft kreeg ik een trap en dat voelde ik wel."

Over de puntendeling was hij minder te spreken. "Het eerste halfuur hebben we goed gespeeld en veel kansen gecreëerd. Tijdens de tweede helft kwam OHL beter in de wedstrijd maar hadden wij nog de beste kans. Het is jammer dat we slechts 1 punt pakken."

Limassol
Dinsdag speelt Anderlecht zijn belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Dan moet paars-wit een 2-1 achterstand goedmaken tegen Limassol om zich te plaatsen voor de Champions League.

"Ik weet niet of ik dinsdag zal spelen. We hebben een grote selectie en iedereen wil spelen. Ik wil mezelf tonen op training en ik hoop dat dat resultaat oplevert." Hoe Anderlecht het moet aanpakken tegen Limassol? "We moeten gewoon goed voetbal brengen, ons eigen spel spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties