Interview Defour: "De coach weet wat hij aan me heeft"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties
Defour: "De coach weet wat hij aan me heeft"
Foto: © SC

Steven Defour zou een driehoek kunnen vormen met zijn ex-Standardmaatjes Axel Witsel en Marouane Fellaini, maar dat is geen zekerheid. Tegen Wales lijkt hij uit de basis te gaan vallen, maar daar maakt hij zich nu nog niet druk om.

Johan Walckiers in Anderlecht

Wilmots lijkt voor Dembélé te gaan kiezen achter de spitsen en dan is er enkel nog plaats voor Witsel en Fellaini. "Natuurlijk zal ik ontgoocheld zijn als ik naast de ploeg val, maar dat geldt voor iedereen. Ik speelde een goede wedstrijd tegen Nederland, maar misschien heeft de coach iets anders in gedachten tegen Wales. De volgende wedstrijd kan het weer anders zijn. Maar ik denk dat ik het de coach wel moeilijk gemaakt heb."

Bij Porto zat hij twee wedstrijden op de bank vooraleer hij vorig weekend mocht starten. "Ik heb een blessure gehad en was niet volledig fit. Ik probeer er altijd bij te zijn, maar ik denk ook dat Wilmots mijn kwaliteiten wel kent." Op zijn persconferentie bevestigde Wilmots dat: "Ik weet wat ik aan Steven heb."

Dat de concurrentie moordend is op het middenveld was ook te zien op de training. Niemand die zijn voetje wegtrok. "ja, pittige trainingen hé", lachte Defour. "Iedereen weet dat hij bij deze groep niet zeker is van zijn plaats. Er wordt dan ook stevig gebikkeld. Iedereen hier kan eigenlijk een basisplaats beoogen, in zo'n kwaliteitsvolle groep"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties