Engeland vermijdt nipt een thuisnederlaag

Fabian Morren
| 4 reacties

Engeland heeft geen al te beste beurt gemaakt tegen Oekraïne. De Engelsen konden maar nipt een nederlaag vermijden dankzij een late goal van Frank Lampard.

Het zag er nochtans niet zo slecht uit voor Engeland, dat zelfs op voorsprong klom. Het doelpunt van Jermain Defoe werd echter afgekeurd. De aanvaller zou tegenstander Yarmolenko even voor zijn schot in het gezicht geslagen hebben.

Het was Oekraïne dat vervolgens toesloeg. Het grote talent Konoplyanka jaagde het leer in de kruising. En de Engelsen? Die waren vooral nog voor rust gevaarlijk via Cleverley, die op de paal besloot. Na rust bleven de grote kansen uit en leek Engeland op weg naar een thuisnederlaag. Tot Frank Lampard vier minuten voor affluiten een strafschop benutte: 1-1.