Reactie Evens: "Hebben jullie een oplossing?"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Evens: "Hebben jullie een oplossing?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernt Evens verscheen zichtbaar aangeslagen in de mixed zone na de zesde opeenvolgende nederlaag. "Als jullie de oplossing hebben, kom er maar mee voor de dag", zei de linksachter van het kwakkelende Cercle.

Tomas Taecke in Brugge

Bernt Evens ging samen met Cercle op eigen veld onderuit tegen Lokeren. Eén week voor de stadsderby tegen buur Club leed groen-zwart al de zesde nederlaag op rij. Evens wil de handdoek niet gooien, maar beseft dat de Bruggelingen ondertussen in een bijzonder lastig parket zijn beland.

"We zeggen altijd dat het goed komt, maar staan nog steeds laatste met één punt. Morgen moeten we voor de zoveelste keer analyseren waar het vandaag is fout gelopen. We mogen absoluut niet opgeven. Volgende week volgt de derby tegen Club, maar laat ons dit eerst maar verwerken".

"We hielden vandaag alles netjes dicht, maar dan valt dat doelpunt toch opnieuw. Elke week stellen we er ons veel van voor, telkens opnieuw incasseren we een nieuwe dreun".

"Over een eventueel ontslag van onze coach hoeft er zelfs niet gepraat te worden. Hij is degene die hier het meest van afziet en de eerste om ons er opnieuw bovenop te helpen. We zoeken naar de oorzaken maar vinden geen antwoorden. Als jullie een oplossing hebben, kom er dan maar snel mee voor de dag", aldus Bernt Evens.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties