Interview Van den Brom roteert niet: "Achterstand niet laten oplopen"

Van den Brom roteert niet: "Achterstand niet laten oplopen"
Foto: © SC

Anderlecht moet op drie fronten strijden op dit moment. De fans verwachten veel van de Champions League, maar daarom wil John van den Brom de competitie nog niet verwaarlozen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vier dagen voor een Europese verplaatsing naar AC Milan tegen Lierse spelen: het lijkt het moment om wat spelers - zeker de internationals - rust te geven, maar daar denkt Van den Brom nog niet aan. "Er komt een maand aan met een ritme van drie wedstrijden per week en daarna zijn er weer interlands. Misschien moeten we binnen enkele weken wel enkele jongens rust gaan geven, maar nu nog niet. Het zijn allemaal profs die in goede conditie zijn."

"Daarbij, de competitie is even belangrijk als de Champions League. We gaan niet alles overboord gooien om goed voor de dag te komen Europees. De competitie kan je er niet zo maar even bijnemen. We moeten ook zorgen dat de kloof met Club niet te groot wordt. In principe zijn tien punten zelfs nog haalbaar, maar je moet er wel niet mee gaan spelen. Het objectief is nog steeds om kampioen te worden. De sterkste ploeg zal dus spelen", aldus Van den Brom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties