Groep B: Arsenal op bezoek bij Franse landskampioen

Tomas Taecke
| 4 reacties
Groep B: Arsenal op bezoek bij Franse landskampioen
Foto: © SC

In groep B is Arsenal de gedoodverfde topfavoriet. Samen met Montpellier en Olympiakos probeert Schalke het vuur aan de schenen van de Londenaren te leggen.

Voor Giroud wordt het vanavond meteen een speciale wedstrijd wanneer hij met Arsenal terugkeert naar zijn vorige club Montpellier. De Franse spits vindt voorlopig niet echt zijn draai in Londen maar keer wel met alle plezier terug naar Zuid-Frankrijk.

Ondertussen geven ook Olympiakos en Schalke 04 elkaar partij. Twee clubs die zich straks samen met favoriet Arsenal voor de volgende ronde willen plaatsen. Schalke viert na een kwakkelseizoen zijn terugkeer in het kampioenenbal nadat de club uit Gelsenkirchen vorig seizoen de derde plaats in de wacht kon slepen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Arsenal  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Montpellier daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Arsenal  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 330 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Montpellier strijkt u 215 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties