Roelandts: "Ik wil een eerlijke kans"

Koen Schaaphok
| 31 reacties
Roelandts: "Ik wil een eerlijke kans"
Foto: © SC

Antwerp-middenvelder Kevin Roelandts kende een sterke invalbeurt tegen Moeskroen en hoopt de komende weken op speelgelegenheid. Op zijn beste positie weliswaar. "Ik neem aan dat ze mij voor een aanvallende rol gehaald hebben.", aldus Roelandts.

Dat Kevin Roelandts al een tijdje niet op zijn juiste positie op het veld staat, is duidelijk. De middenvelder speelt naar eigen zeggen in een te defensieve rol. Misschien dat de zware knieblessure van ploeggenoot Mombongo daar verandering in kan brengen. “Ik vind het vooral erg voor hem. Zo’n blessure wens je niemand toe, ook niet als het je eigen speelkansen doet vergroten. Uiteraard hoop ik wel vaker aan de bak te komen. Mijn transfer naar Antwerp heeft voorlopig nog niet gebracht wat ik ervan verwacht had.”, vertelt Roelandts aan Sportwereld.

Niet zozeer een gebrek aan fitheid, maar matchritme is volgens de middenvelder het probleem. “Ik mis matchritme en dat is moeilijk te halen op training. Vanwege de blessure van Wamfor was ik een verdedigende middenvelder en dat ligt me niet. Ik wil gewoon een eerlijke kans op mijn beste positie en die is aanvallend. Als ik die krijg en na een paar matchen speel ik nog steeds slecht, zal ik zelf wel toegeven dat het aan mij ligt,”, besluit Kevin Roelandts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties