Van Gaal reeds naar Brazilië

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Van Gaal reeds naar Brazilië
Foto: © SC

Oranje heeft nog maar 2 kwalificatieduels voor het WK van 2014 in Brazilië gespeeld, maar de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal reist alvast ter plekke om de plaatselijke horeca af te schuimen. "Je moet je vroeg voorbereiden, anders zijn de beste plaatsen weg", aldus de Tulpengeneraal.

In het programma “Evers Staat Op” op Radio 538 doet de bondscoach zijn strategie uit te doeken. “Ik wil met de jongens op een goede plek zitten, dus daarom ga ik donderdag alvast de hotels en de accommodaties aflopen. Ik ga vrijdag weer terug want ik wil geen jetlag hebben.”, verklaart Van Gaal de reden waarom hij in Brazilië niet aan sightseeing gaat doen. Of Oranje er in 2014 bij zal zijn is vooralsnog niet helemaal zeker maar met overwinningen tegen Turkije en Hongarije zijn de troepen van Van Gaal alvast op schema.

Ex-bondscoach van de Rode Duivels George Leekens was 7 maanden geleden ook al eens naar het Zuid-Amerikaanse land gereisd op zoek naar een geschikt trainingskamp voor de Rode Duivels. Voor de Belgische ploeg is het eveneens nog even wachten tot 2014, eerst moeten ze op bezoek bij Servië op 12 oktober. Het Nederlands elftal ontvangt dan Andorra.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties