Beerschot betreurt vertrek Van Puyvelde

Tomas Taecke
| 13 reacties
Beerschot betreurt vertrek Van Puyvelde
Foto: © SC

Via een persmededeling heeft Beerschot AC gereageerd op de berichtgeving over het vertrek van Chris Van Puyvelde. De Ratten betreuren dat de technische directeur opstapt, ten gevolge van noodzakelijke verschuivingen binnen de organisatie.

Beerschot stuurde vandaag een persbericht de wereld in om het vertrek van Chris Van Puyvelde toe te lichten. Het contract van technisch directeur Van Puyvelde werd in onderling overleg met de club ontbonden, ten gevolge van de herstructurering binnen de club.

"De getroffen maatregelen kaderen stuk voor stuk binnen de vooropgestelde visie om de club te laten evolueren naar een moderne en daadkrachtige sportonderneming", zegt de Kielse club. "Verschuivingen in de organisatie zijn daarbij een logisch gevolg".

"Essentieel bij deze evolutie is in de eerste plaats een professionele samenwerking met de juiste mensen op de juiste plaats en met de juiste functies. Zo werd huidig teammanager Dirk Schoofs aangeduid om een groot deel van de taken van Chris Van Puyvelde over te nemen. Beerschot is ervan overtuigd dat Schoofs de geschikte persoon is om deze functie uit te voeren".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties