Ceulemans en Degryse verzoenen zich

Fabian Morren
| 125 reacties
Ceulemans en Degryse verzoenen zich
Foto: © SC

Jarenlang spraken Marc Degryse en Jan Ceulemans niet meer met elkaar. Nu hebben de kameraden het toch weer bijgelegd, na zes jaar.

Aanleiding voor de koude oorlog was het ontslag van Jan Ceulemans bij Club Brugge. Marc Degryse was op dat moment de sportief directeur. Ceulemans aanvaardde zijn ontslag van Degryse niet, omdat de problemen bij Club in 2007 veel dieper zaten.

Gisteren volgde er een gesprek tussen Ceulemans, Degryse en Franky Van der Elst. "Ja, we hebben met elkaar gesproken", zegt Ceulemans in HLN. "Ik wil er liever niet te diep op ingaan. Ik ben wel blij. Ieder heeft zijn verhaal kunnen doen. Het was gezellig. Nu moeten we elkaar niet meer mijden en kunnen we weer vooruitkijken."

"Alles tussen hen is opgelost", bevestigt Van der Elst. "Daar moest tijd over gaan hé. Ik herinner me momenten op de Gouden Schoen, dat Marc en Jan vijf meter van elkaar stonden en geen woord wisselden. Dat waren pijnlijke momenten voor mij. Nu was het goede moment gekomen. Het werd een fantastische dag, net zoals vroeger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties