Toppers in Premier League en Eredivisie

Tomas Taecke
| 6 reacties
Toppers in Premier League en Eredivisie
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

Premier League

In Engeland staan er vandaag twee absolute kleppers op het programma. Er is de 'Hate Game' tussen Liverpool en Man United, door door het geval Suarez-Evra en de gezangen rond het Hillsborough-drama nog meer beladen is dan anders. Na die topper om 13.30u verlegt de aandacht zich naar de partij tussen Man City en Arsenal om 16 uur. Verder is er ook nog Tottenham-QPR en Newcastle-Norwich.

Eredivisie

In de Eredivisie trappen ADO Den Haag en Ajax om half één af met een doorgaans heftige lunchwedstrijd. Later is er de eerste echte topper van het seizoen tussen PSV en Feyenoord. Twente neemt het op tegen Heerenveen en AZ gaat op bezoek bij NAC Breda.

Primera Division

Om 21.30u trekt Real Madrid naar Vallecano. De Madrilenen presteren ondermaats in La Liga en kunnen enkel tevreden zijn met een zege. Op de middag trekt Valencia naar Mallorca. Verder geeft ook Atlético Valladolid partij en is er de leuke wedstrijd tussen Bilbao en Malaga.

Bundesliga

In Duitsland ontmoet Leverkusen het Gladbach van De Camargo en Daems. Hoffenheim ontvangt EL-ganger Hannover en De Bruyne neemt het met Werder op tegen Stuttgart.

Belgacom League

In de tweede klasse trekt Antwerp naar Visé. Eendracht Aalst ontvangt Oudenaarde. Verder is ook Lommel-STVV een duel om naar uit te kijken.

Serie A

Acht matchen staan er vandaag op het programma in de Serie A. Inter geeft Siena partij, AC Milan trekt naar het verraderlijke Udinese.

Ligue 1

Drie wedstrijden nog vandaag in de Ligue 1. Bordeaux, deze week aan het feest tegen Club Brugge, neemt het op tegen Ajaccio. Marseille probeert zijn maximum te behouden tegen Evian en Lille ontvangt in een topduel Lyon.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

PSV is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Feyenoord daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat PSV met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 152 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Feyenoord  strijkt u 515 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties