Van den Brom: "Vertrouwen in wisselspelers"

Van den Brom: "Vertrouwen in wisselspelers"
Foto: © SC

John van den Brom geeft zes basisspelers rust tegen Boussu Dour en geeft enkele andere jongens de mogelijkheid om zich in de kijker te spelen. Zo zal Roland Vargas morgen al zeker aan de aftrap komen nadat hij vorig seizoen uitviel tegen Rupel Boom.

Milan Jovanovic, Olivier Deschacht, Lucas Biglia, Dieumerci Mbokani, Guillaume Gillet en Cheikhou Kouyate mogen allemaal rust nemen. Zij trainen morgen in de namiddag en krijgen al zeker geen basisplaats.

Thomas Kaminski, Ronald Vargas, Guillermo Molins, Behrang Safari, Dennis Praet, Roland Juhasz en Osama Hawsawi zijn de vervangers. Vooral voor Vargas wordt het een speciale wedstrijd, want het was vorig jaar in de beker dat hij al na luttele minuten zijn zware knieblessure opliep.

"Ronald heeft matchritme nodig en in de competitie is het moeilijk om hem zomaar terug te brengen", aldus Van den Brom. "Roland heeft die periode afgesloten, dus ik heb geen schrik dat er te veel emoties aan te pas zullen komen."

"Dat ik wissels doorvoer wil zeggen dat we een heel ruime kern hebben. Ik heb er het volste vertrouwen in als je ziet wie er allemaal op het veld staat. Met onze kalender is het een ideaal moment om enkele spelers rust te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties