Reactie Leekens: "We kijken naar morgen"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Leekens: "We kijken naar morgen"
Foto: © SC

Georges Leekens en Club Brugge hadden geen lastige klant aan derdeklasser KVW Zaventem. In de marge van de wedstrijd probeerde de Club-coach het incident rond aanvoerder Hoefkens volledig af te ronden.

Tomas Taecke in Brugge

"Opdracht volbracht", opende Georges Leekens de persconferentie na de eenvoudige bekerzege. "De kwalificatie was vandaag natuurlijk het belangrijkste, toch hebben we bij momenten degelijk voetbal gebracht. Dat was vooral in de eerste helft het geval, na de pauze stak de vermoeidheid de kop op".

"Ondertussen is een andere zaak afgerond. Ik heb Carl nog een applausvervanging gegeven omdat ik vond dat hij zijn verantwoordelijkheid genomen heeft. Dat mogen we in de verf zetten".

"Dit hoofdstuk is nu afgesloten. Sommigen hopen dat dit iets zal achterlaten, maar voor de spelers, het bestuur, de fans en de technische staf is dit afgerond. Dit was al duidelijk en is na vandaag zeker zo. We kijken naar morgen en niet naar gisteren. Alles is nu gezegd. Iedereen maakt wel eens een fout, verder zal ik daar geen commentaar meer over geven".

"Of de beker een hoofddoel is op zich? We moeten wedstrijd per wedstrijd bekijken. De volgende is tegen AA Gent en is op dit moment veel belangrijker. We zijn gekwalificeerd, nu is de beker weer een poosje niet zo belangrijk", aldus Georges Leekens.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties