Reactie Praet: "Soms wat nonchalance op het veld"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Praet: "Soms wat nonchalance op het veld"
Foto: © SC

Jongelingen Dennis Praet en Massimo Bruno waren de doelpuntenmakers in de flauwe partij van Anderlecht tegen tweedeklasser Boussou Dour. Praet zag dat het niet zo vlot liep, maar is toch blij met de overwinning én zijn doelpunt.

“Het was niet makkelijk om te spelen met een volledig nieuwe ploeg”, opent de 18-jarige middenvelder. “Het ontbrak ons duidelijk aan automatismen. Soms waren er wat individuele foutjes en maakten we het onszelf af en toe moeilijk.”

Anderlecht lag zelfs een tijdje onder tegen de tweedeklasser. Was het een gebrek aan focus? “Tijdens de opwarming was iedereen gefocust, maar soms was er wat nonchalance op het veld. Misschien speelde het in onze hoofden dat het maar een tweedeklasser was.”

Praet legde de 2-0 eindstand vast en verzekerde met zijn doelpunt de kwalificatie voor de volgende ronde. “Ik was blij, maar ik vier mijn doelpunten nooit op een overdreven uitbundige manier. Ik hoop nu natuurlijk om altijd aan de aftrap te staan, maar het is aan de coach om keuzes te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties