Reactie Van Damme: "Geen commentaar"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Van Damme: "Geen commentaar"
Foto: © SC

Jelle Van Damme bezorgde Standard met het winnende doelpunt de kwalificatie voor de achtste finales in de Beker. De Luikse aanvoerder wou na afloop niets meer kwijt over het incident met de RTBF-journalist.

Tomas Taecke in Moeskroen

Jelle Van Damme weigerde een interview met de Franstalige zender RTBF nadat de journalist zijn coach Ron Jans vroeg of hij dankzij de late zege aan een ontslag ontsnapt was. Een halfuur later deed Van Damme voor de schrijvende pers wel zijn verhaal.

"Op dat soort vragen geef ik geen antwoord", refereerde Van Damme naar het 'gesprek' met RTBF. "Over de partij wil ik het wel hebben".

"Na een fout van onze doelman en ikzelf kwamen we nogal knullig op achterstand. Ik verwachtte de bal in mijn voeten en leed daarom dom balverlies. Verder had Moeskroen weinig of geen kansen".

"Na die vroege achterstand reageerden we goed en konden we de thuisploeg onder druk zetten. Fysiek gingen zij uiteindelijk ten onder. Wij zijn het gewoon om twee matchen in één week te spelen, dat was in hun nadeel".

"Het is leuk om het winnende doelpunt te scoren nadat ik eerder in de fout ging. Mijn felicitaties voor de mentaliteit waarmee onze ploeg voor de dag kwam. De invallers hebben eveneens hun steentje bijgedragen", aldus Jelle Van Damme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties