Lokeren verkoopt abonnementen aan 60%

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Lokeren verkoopt abonnementen aan 60%
Foto: © SC

Sporting Lokeren lanceert een actie om meer toeschouwers te lokken, dat meldt de club in een persbericht. Elke huidige abonnee kan één kennis voor de rest van het seizoen meenemen aan 60% van de prijs.

“In naam van onze voorzitter, dhr. Roger Lambrecht, wil Sporting Lokeren elke betalende abonneehouder de kans geven om één gast mee te nemen aan 60% van de prijs en dat voor de rest van het seizoen 2012-2013”, staat te lezen in het persbericht.

“Concreet omvat deze actie dus een extra abonnement aan 40% korting voor alle resterende thuiswedstrijden.” Ook de supporters die zo een abonnement aan de man brengen blijven niet in de kou staan: “Bovendien heeft Sporting nog een uitzonderlijk cadeau in petto voor elke abonnee die een extra supporter meebrengt naar Daknam.”

De volgende wedstrijd van Lokeren kunnen de nieuwe abonnees alvast in het stadion meemaken. Lokeren neemt het zaterdag namelijk thuis op tegen Lierse. Het volledige persbericht is hieronder te lezen.

Sporting Lokeren lanceert een uitzonderlijke actie naar alle abonneehouders. Het opzet is om nog meer mensen kennis te laten maken met de unieke voetbalbeleving op Daknam. Na de geslaagde abonnementenverkoop wil Sporting Lokeren de positieve sfeer op en naast het veld verder versterken met volgend voordeeltarief.

In naam van onze voorzitter, dhr. Roger Lambrecht, wil Sporting Lokeren elke betalende  abonneehouder de kans geven om één gast mee te nemen aan 60 % van de prijs en dat voor de rest van het seizoen 2012-2013.

Concreet omvat deze actie dus een extra abonnement aan 40% korting van de prijs voor alle resterende thuiswedstrijden van Sporting Lokeren inclusief de derby van het Waasland én de 5 toppers. Bovendien heeft Sporting nog een uitzonderlijk cadeau in petto voor elke abonnee die een extra supporter meebrengt naar Daknam.

Voor meer info kunt u steeds terecht op www.sporting.be

We gaan samen voor dubbel zoveel sfeer!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties