"Cristiano Ronaldo is beter dan Messi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 40 reacties
"Cristiano Ronaldo is beter dan Messi"
Foto: © SC

Volgens Pedrag Mijatovic, de 43- jarige ex-spits van Real Madrid, is Cristiano Ronaldo een beter voetballer dan Messi: "Cristiano Ronaldo is beter dan Messi, hij is completer, sneller en beter met het hoofd."

Pedrag Mijatovic gaf aan Marca zijn mening over de twee wereldsterren: “Het zijn erg verschillende spelers, hun manier van bewegen is compleet anders. Voor mij is echter Ronaldo de betere. Hij is completer dan Messi. Hij is sneller, explosiever, goed met beide voeten én zijn hoofd.”

De ex-speler van Real is een echte fan van Ronaldo: “voor mij heeft Ronaldo geen fouten of beperkingen, als ik moest kiezen, kies ik altijd voor Ronaldo.”

Mijatovic had het ook even over de kansen van Real in de Champions League: “Het is ‘Mou’ (Mourinho) zijn derde seizoen. Ik denk ook dat het team meer maturiteit heeft, het is klaar om de Champions League te winnen. Mourinho is ook de beste coach van de wereld.”

Mijatovic heeft er alvast vertrouwen in. Real maakt zich op voor de verplaatsing van woensdag in de Amsterdam ArenA tegen Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties