Groep E: Chelsea en invaller Hazard winnen ruim

Fabian Morren
| 5 reacties

Titelverdediger Chelsea heeft zijn eerste overwinning in de CL beet. De Blues wonnen met 0-4 bij Nordsjaelland.

Na een dik halfuur opende Juan Mata de score voor Chelsea. Ondanks die voorsprong bleef Nordsjaelland lang nog in de wedstrijd en kreeg het zelfs kansen op de gelijkmaker.

Pas naar het einde toe haalde Chelsea de trekker over. Met een harde vrije trap zorgde David Luiz voor de 0-2. Mata en Ramires diepten in de slotfase de voorsprong nog verder uit. Eden Hazard kreeg net als John Terry rust. Na 65 minuten mocht de Rode Duivel wel invallen.

Juventus heeft nog geen zege beet in de CL. De Oude Dame bleef thuis tegen Shakhtar Donetsk steken op een 1-1-gelijkspel. Texeira bracht Shakhtar verdiend op voorsprong, maar met een knap doelpunt van Leonardo Bonucci kwam Juventus terug langszij.