Reactie Bacca: "Blij voor Vleminckx"

Tomas Taecke
| 98 reacties
Bacca: "Blij voor Vleminckx"
Foto: © SC

Carlos Bacca is op dit moment 'de man' bij Club Brugge. De Colombiaanse spits bewees tegen Maritimo andermaal waarom hij straks voor het eerst aan de slag mag bij het nationale elftal van zijn vaderland.

Tomas Taecke in Brugge

"Het doet enorm deugd om beslissend te zijn voor mijn team", liet Bacca na de partij optekenen in de mixed zone. "Even was ik ontgoocheld omdat ik na twee minuten een onbegrijpelijke kans onbenut liet".

"Voor de pauze was het moeilijk omdat de tegenstander nauwelijks iets toeliet. Maritimo speelde goed georganiseerd. Na de rust konden we alsnog twee doelpunten aantekenen".

"Ik ben ook tevreden dat Vleminckx na lang wachten eindelijk kon scoren. Als ik speel, probeer ik het elftal iets bij te brengen met een doelpunt of een assist. Ik zet mij elke dag hard in op training en probeer het elftal iets bij te brengen".

"Ik tracht steeds beter en beter te worden. In Colombia was ik topschutter en dat is wat ik hier ook wil bereiken".

"Op bezoek bij Newcastle staat ons een zware klus te wachten. Het is een subtopper in de Premier League, maar uiteindelijk zijn wij een topclub in België. We spelen met elf tegen elf, dus we moeten daar iets kunnen tonen. Met de nodige meeval is er misschien een stunt in de maak", aldus Carlos Bacca.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties