Bent u de winnaar van onze reis naar New York?

Tomas Taecke
| 5 reacties
Bent u de winnaar van onze reis naar New York?
Foto: © SC

De winnaar van de vlucht naar New York is bekend! Kijk snel of u dankzij Voetbalkrant.com/Walfoot.be en KLM naar de Verenigde Staten mag vliegen.

Meer dan 1500 deelnemers deden een gooi naar de reis richting New York die Voetbalkrant/Walfoot in samenwerking met KLM kon aanbieden. Walter Bouckaert is uiteindelijk de gelukkige winnaar die straks de grote plas mag oversteken.

Walter, sinds wanneer en hoe vaak ben jij actief op Voetbalkrant?

"Ondertussen lees ik Voetbalkrant al twee jaar. Het is een handig instrument om op de hoogte te blijven van alle nationale en internationale voetbal".

Wat is uw favoriete voetbalclub?

"Ik supporter sinds jaar en dag voor Sporting Anderlecht. Voetbalkrant biedt mij ook de gelegenheid om via de website al het nieuws rond de club van nabij op te volgen".

Volgt u de wedstrijden in het stadion?

"In tegenstelling tot vroeger bezoek ik slechts sporadisch een wedstrijd van mijn geliefkoosde club. Dat komt grotendeels door mijn vroegere werkverplichtingen. Vaak had ik weekenddiensten waardoor ik dit niet langer kon opbrengen. Via het digitale tv-aanbod mis ik echter weinig matchen. Ik selecteer mijn live-wedstrijden en zie er ongeveer één à twee per maand in het stadion. Seizoenskaarthouder ben ik dus niet".

Wat doet u beroepshalve?

"Ik heb Sociaal Werk gestudeerd en werkte eerder met veel sociale doelgroepen. Op dit moment ben ik echter werkzoekend".

Wat gaat u doen in New York?

"Daar wil ik vooral de sfeer opsnuiven en de lokale cultuur meepikken. Het MoMA, een groot museum voor moderne kunst, staat zeker op de agenda en is ook het eerst waaraan ik moet denken. Verder zal ik nog eens moeten broeden over wat ik er zal doen. Ik weet op dit moment nog niet wie ik zal meenemen. Misschien ga ik wel met mijn zoon tijdens de herfstvakantie".

Voetbalkrant.com/Walfoot.be wil via deze weg KLM nogmaals bedanken voor de reis die zij ons hebben aangeboden.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties