Interview Dembélé: "We kunnen wel verdedigen"

Dembélé: "We kunnen wel verdedigen"
Foto: © SC

Moussa Dembélé lijkt een certitude te zijn voor de wedstrijd tegen Servië. De middenvelder gaat uit van de eigen sterkte en rekent alvast niet op een gelijkspel.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Ik weet nog niet of ik begin", aldus Dembélé. "Er zijn zoveel mogelijkheden in deze kern, maar ik hoop er alvast op. We gaan inderdaad niet naar daar voor een gelijkspel. We doen er alles aan om daar te gaan winnen. We kunnen wel verdedigen, maar we hebben zoveel kwaliteiten dat we het spel niet zomaar kunnen laten begaan."

Dembélé speelde al tegen enkele van de sterren van Servië zoals Kolarov (Man City) en Ivanovic (Chelsea). "Ik heb heel veel respect voor hen. Dat zijn inderdaad topspelers in de Premier League, maar wij mogen daar niet te veel naar kijken. We moeten ons eigen spel spelen."

Zelf is hij bij Tottenham afgezakt naar een meer verdedigende positie. "Maar ik hou daar wel van", verrast Dembélé. "Ik kan dat wel en ik kom ook meer aan de bal. Iets dat ik graag heb. Als aanvaller kwam ik soms bijna niet in balbezit en dat haat ik eigenlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties