Lloris wil met Frankrijk stunten tegen Spanje

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Lloris wil met Frankrijk stunten tegen Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De lijst van komende interlands bevat een onvervalste topper. Frankrijk neemt het dinsdag op tegen Europees en wereldkampioen Spanje. Frankrijk kansloos? Volgens aanvoerder Hugo Lloris zit er zeker een stunt in.

De voorbereiding belooft alvast niet veel goeds voor de Haantjes. Frankrijk werd op het EK 2012 door Spanje het toernooi uit gebonjourd en leed vrijdag in Parijs een pijnlijke 0-1-nederlaag tegen Japan. Manchester United-aanwinst Shinji Kagawa maakte het winnende doelpunt vlak voor tijd. Spanje daarentegen nam vlotjes de maat van Wit-Rusland in Minsk (0-4).

Moeilijk

Al bij al geen ideale omstandigheden dus voor de Fransen. Toch gelooft Tottenham-doelman Hugo Lloris in de mogelijkheid om te stunten, al beseft hij dat het een aartsmoeilijke opdracht gaat worden. "Het wordt moeilijk, maar we moeten als een eenheid opereren", aldus de doelman van Frankrijk tegen de media. "Iedereen moet alles geven om Spanje pijn te doen. We krijgen ongetwijfeld kansen. Die moeten we niet verloren laten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties