Reactie "Nu mogen we over de periodetitel spreken"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
"Nu mogen we over de periodetitel spreken"
Foto: © SC

Frank Dauwen was opgelucht met de felbevochten zege die Westerlo boekte. Hij was tevreden met de punten maar niet met het geleverde spel.

Robby Morren in Westerlo

"Het was een moeilijke match. Als je tegen de laatste uit het klassement speelt, moet je kracht hebben en duels winnen. Vandaag waren er bij ons enkele jongens die een iets mindere dag kenden en voorin konden we de bal moeilijk vasthouden."

"We kwamen al heel vroeg in de wedstrijd op achterstand. Bart (Deelkens nvdr) loste een vrije trap en we stonden 0-1 achter. Brussels ging met 10 man  achter de bal spelen en wij vonden niet altijd oplossingen. Gelukkig konden we voor rust nog de gelijkmaker scoren. Ik heb tijdens de rust gevraagd de bal te laten rondgaan maar we misten balvastheid voorin."

Periodetitel
"Ik ben tevreden met de overwinning maar ik ben niet tevreden over het geleverde spel", klonk de coach streng. Hij weet dat de periodetitel nu in zicht komt. "Boussu Dour en Tubize verliezen punten, dat is goed voor ons. We zijn nu nog afhankelijk van Woluwe."

Volgend weekend valt de beslissing over de eerste periodetitel. Westerlo moet dan op bezoek bij Boussu Dour. "Het zal volgende week een mooie match worden. We mogen nu wel over die periodetitel beginnen spreken", besluit Dauwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties