Hayen: "Antwerp zal blijven groeien"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
Hayen: "Antwerp zal blijven groeien"
Foto: © SC

De spelers van Antwerp genieten nog steeds na van de overwinning op Tubeke afgelopen weekend. The Great Old presteerde goed en toonde, ondanks de blessurelast, een goede organisatie. Verdediger Nicky Hayen ziet de Antwerpse tweedeklasser nog verder groeien.

Over de wedstrijd zelf is Hayen kort. Het was een broodnodige overwinning. “We liepen al een tijdje beter te voetballen, maar een echte uitschieter was er nog niet bij. Dat was zaterdag wel het geval, want Tubeke is een stugge tegenstander”, aldus Hayen aan Het Nieuwsblad. “We hebben tegen hen drie goals gemaakt en dat is niet niks. Het was een lastige match maar het publiek zette zich er achter en dat is op Antwerp telkens een enorme stimulans. Zelfs na de 2-2 voelde je nog dat de overwinning er inzat en dat is ook gebleken.”

Volle ziekenboeg

Voornamelijk de mogelijkheid om zo’n prestatie af te leveren met een waslijst aan geblesseerden doet Hayen goed. We misten met Wamfor, Madi, Benassar en Mombongo vier basisspelers. Hun afwezigheid hebben we toch maar mooi opgevangen. Andere jongens grijpen nu hun kans en onze trainer voelt heel goed aan wanneer iemand klaar is voor het grote werk. Hij zal spelers niet zo snel te vroeg brengen. Op dat vlak zitten we goed, want we hebben nog wel enkele jongens achter de hand die aardig kunnen voetballen”, aldus Nicky Hayen.

Zware reeks

Hoe moet Antwerp nu de komende weken doorkomen? “Door vooral niet te veel naar andere ploegen te kijken. Er komt ploegen als Woluwe, Oostende, Westerlo en STVV nog een zware reeks aan. Aan ons om te blijven groeien, zodat we in die onderlinge duels het verschil kunnen 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties