Reactie Vermaelen: "Twaalfde man heel belangrijk"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Vermaelen: "Twaalfde man heel belangrijk"
Foto: © SC

Aan de zijde van Vincent Kompany speelde Thomas Vermaelen andermaal een foutloze wedstrijd. De Arsenal-verdediger houdt de voetjes op de grond maar looft wel de prestatie van de fantastische twaalfde man.

Tomas Taecke in Brussel

"Er zijn nog veel matchen. Het is nog te vroeg om te zeggen dat het tussen ons en Kroatië zal gaan", was Vermaelen nuchter genoeg in de mixed zone.

"Schotland speelde hetzelfde spelletje als Wales. Ze zakten heel ver in, we moesten enorm veel geduld hebben. Uiteindelijk is scoren in de 89ste minuut ook voldoende. Als we hun verdediging pas laat kunnen slopen is dat niet zo'n probleem".

"Er wordt opnieuw veel over Hazard gesproken, maar uiteindelijk beslist de coach. Met een dergelijke sterke kern moet iedereen altijd vechten voor zijn plaats".

"De sfeer was werkelijk ongelooflijk. De twaalfde man is enorm belangrijk voor ons. Bij dit soort wedstrijden kunnen de fans ons over de streep trekken".

"We slikken nauwelijks tegendoelpunten. Dat komt door de sterke organisatie. Voorin hebben we kwaliteiten genoeg om kansen en doelpunten af te dwingen", aldus Thomas Vermaelen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties