Vandamme: "Ons niet ingraven tegen Wezet"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Vandamme: "Ons niet ingraven tegen Wezet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend haalde KV Oostende een punt tegen Moeskroen. De kustploeg kon zich maar moeilijk verzoenen met het gelijkspel en ook Jamaique Vandamme besefte na de wedstrijd dat er meer in zat. Tegen Wezet hoopt hij de drie punten mee naar huis te nemen.

“We vochten nog wel terug, maar ook de doelman van Moeskroen kende een topdag en dan zit echt alles tegen. Dat zijn zo van die matchen die je één of tweemaal per seizoen tegen komt. We moeten ons optrekken aan het feit dat we een kandidaat voor de eindronde een hele wedstrijd makkelijk in bedwang konden houden.” 

Zondag gaat Oostende op bezoek bij Wezet. Dan hopen ze de drie punten mee naar huis te nemen. "Dat zal geen simpele opdracht worden. Hun seizoenbegin is behoorlijk in het water gevallen, maar op papier hebben zij een heel sterke ploeg. Zij snakken dringend naar extra punten en dat maakt het dubbel zo gevaarlijk. Wezet wil ook absoluut dat ticket voor de eindronde. Toch moeten we ons niet ingraven. De laatste jaren zijn onze prestaties tegen Wezet behoorlijk goed en we moeten dan ook uitgaan van onze eigen sterkte."

Punten sprokkelen

Momenteel staan De Kustjongens op een mooie zesde plaats. "Wij horen zeker op die plaats thuis. Ik vind het alleen jammer dat we wat aarzelend begonnen aan de competitie. We hadden weer veel nieuwe spelers en dan is het altijd wat zoeken in het begin naar de juiste balans. Die lijken we ondertussen gevonden te hebben en nu is het de moment om punten te sprokkelen zodat we bovenaan blijven meedraaien.” 

“We mogen in geen enkele wedstrijd opgeven. Ook tegen Aalst kwamen we 0-2 achter, maar met de juiste mentaliteit konden we de situatie nog omkeren en werd het 3-2. We hebben een sterke ploeg en daar moeten we in blijven geloven", besluit Vandamme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties