Reactie Spelers en fans OHL bouwden heus feestje

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Spelers en fans OHL bouwden heus feestje
Foto: © SC

De mooie 4-1 overwinning tegen Club Brugge werd bijzonder uitbundig gevierd in Leuven. De spelers bouwden een heus feestje na afloop van de wedstrijd.

Robby Morren in Leuven

De spelers gingen na de winst hun overwinning heel uitgebreid vieren met de supporters. Het was dan ook een hele mooie avond voor de club. Voor het allereerst was het stadion volledig uitverkocht -9500 toeschouwers- en de spelers zetten de kers op de taart met de glansrijke overwinning tegen Club Brugge.

Na een ererondje zetten de spelers hun feestje verder in de kleedkamer. Gunther Vanaudenaerde opende een raam in de gang van de kleedkamer en zong de supporters luid toe. De vreugde was enorm.

"Ik heb al heel veel meegemaakt met Leuven maar dit komt toch in mijn top drie van mooiste momenten hier bij OHL", glimlachte Wim Raymaekers toen hij de kleedkamer uitkwam.

Ook topschutter Ibou genoot. "De supporters verdienden een feestje want zij hebben ons heel hard gesteund. We hebben hier tegen de grote teams nog niet verloren", stelde de spits vast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties