"Standard zet Ron Jans aan de deur"

Mathias Dumarey
| 129 reacties
"Standard zet Ron Jans aan de deur"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ron Jans is niet langer de trainer van Standard Luik. Dat meldt Sudinfo op zijn website. Gisteren verloren de Rouches met 3-1 bij Bergen, de vijfde nederlaag in de jongste zes wedstrijden.

Ron Jans zou in de loop van de vooravond op de hoogte zijn gesteld dat hij niet langer de trainer is van Standard Luik. De 3-1-nederlaag in Bergen zou de druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen. Het ontslag van Jans is het eerste trainerontslag dit seizoen in de Jupiler Pro League, al bevestigden de Luikenaars het nieuws nog niet officieel.

Standard haalde amper 13 op 33 en staat hiermee maar twaalfde in het klassement. Het volgt op negen punten van de leiders Club Brugge en Anderlecht. Na de nederlaag op Bergen stelde Ron Jans voor het eerst de kwaliteit van de spelersgroep in vraag en toonde hij ook enige moedeloosheid. De aanstelling van de Nederlander als trainer van Standard was de keuze van de nieuwe voorzitter Roland Duchâtelet. Zijn eerste beleidsdaad bij de Rouches werd dus geen succes.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties