Sonck trekt naar Waasland-Beveren

Robby Morren
Robby Morren
| 29 reacties
Sonck trekt naar Waasland-Beveren
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Wesley Sonck heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract bij Waasland-Beveren. Sonck moet Waasland-Beveren helpen het behoud te verzekeren.

Sonck zat nog steeds zonder ploeg nadat de samenwerking tussen Lierse en de spits werd stopgezet. In juni had Waasland-Beveren al contact opgenomen met de gewezen Rode Duivel maar toen bleek het water tussen beide partijen nog te diep.

Het is coach Dirk Geeraerd die Sonck, zelfs een beetje onverwacht, over de streep heeft getrokken. "Ik las vorige week een interview met Dirk Geeraerd waarin hij zei het met mij erbij een groot verschil zou maken. Ik stuurde hem een sms om hem te bedanken voor het compliment. Ik nuanceerde ook wel zijn uitspraak, want ik zei dat het met of zonder mij geen verschil zou uitmaken. De trainer zei van wel. Hij stuurde mij dan achteraf ook nog een bericht dat hij altijd al graag met mij wou werken. Ik heb er dan uiteindelijk niet lang over getwijfeld. Ik was ook heel blij dat er nog iemand veel vertrouwen in mij heeft", legt Sonck zijn keuze uit op het virtuele huis van zijn nieuwe werkgever.

Direct inzetbaar
De aanvaller voegt er nog aan toe dat Geeraerd onmiddellijk een beroep op hem zal kunnen doen. "Ik weet dat ik heel graag wil voetballen en alles wil geven op het veld. Ik heb me fit gehouden en ik ben dan ook direct inzetbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties