"Droom wordt werkelijkheid"

Koen Schaaphok
| 9 reacties
"Droom wordt werkelijkheid"
Foto: © SC

De Roemeen Mircea Rednic tekende zaterdagmiddag een contract bij de Rouches tot eind dit seizoen. Peter Balette was, sinds het ontslag van Ron Jans, interim- hoofdtrainer. Nu is het aan de ex-Rouche om Standard naar hogere sferen te tillen.

Standard-voorzitter Duchâtelet liet eerder al weten dat er dit weekend zeker een nieuwe trainer zou aangesteld worden, zo weet Het Nieuwsblad. Mircea Rednic speelde zelf nog bij Standard. Hij tekende tot eind dit seizoen. Oorspronkelijk had de Luikse club Franky Vercauteren in gedachten maar Sporting Lissabon kreeg zijn handtekening als eerste te pakken.

"Grote momenten toevoegen"

Op de website van de club uit Rednic inmiddels zijn blijdschap. “Een droom van me wordt vandaag werkelijkheid. Ik heb altijd gedroomd van een terugkeer naar Standard als trainer. Ik wil met deze club nieuwe grote momenten toevoegen aan wat ik hier als speler al beleefde”, aldus de eerste woorden van Rednic na de beklonking. Standard staat momenteel zevende in de competitie. Het is nu aan Rednic om Standard richting de koplopers te krijgen. 



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties