"Geen echte Standardsupporters"

Koen Schaaphok
| 71 reacties
"Geen echte Standardsupporters"
Foto: © SC

Met de komst van Mircea Rednic als nieuwe trainer van Standard is er toch al het probleem van de vacante trainerspositie dat achter de rug is. Voorzitter Roland Duchâtelet heeft echter nog een appeltje te schillen met enkele Standard-fans.

Een groep fans besloot een protestactie te houden tegen de zaken die in hun ogen misgingen bij Standard. Onder andere Duchâtelet, maar ook technisch directeur Jean-François De Sart en de spelers konden niet bepaald op een warm welkom rekenen. De supporters keerden zich tegen hen en na de match moesten enkele ruiten van het stadion het ontgelden.

Dit was allemaal duidelijk niet naar de zin van Duchâtelet. Aan Sporza uit de voorzitter zijn mening over die zaak. "We kunnen hier alleen samen door geraken. Zonder steun van de fans verliezen de spelers hun zelfvertrouwen en zullen we het nog heel moeilijk krijgen.”

Spiegel

Roland Duchâtelet is naar eigen zeggen blij voor de spelers maar stelt zich toch vragen bij de bewuste supporters. "Ik ben heel blij dat de spelers er ondanks het gebrek aan steun en de fluitconcerten van enkele fans toch in geslaagd zijn om de wedstrijd te winnen. Maar dit is allemaal niet goed. Sommige fans zouden eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen of ze nu nog Standard-supporter zijn of niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties