Leekens: "Geen twijfel over mijn job"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 92 reacties
Leekens: "Geen twijfel over mijn job"
Foto: © SC

Georges Leekens kreeg dinsdagochtend op de persconferentie veel vragen over zijn positie als Club-coach. Leekens ontkent dat zijn positie ter discussie staat: "Ik heb geen twijfel over mijn positie, twijfelen ligt ook niet in mijn aard."

Sander De Graeve in Brugge

Leekens is wel blij dat alle aandacht naar hem gaat: “Ik ben blij dat de druk mijn richting uitgaat. Zo worden de spelers een beetje beschermd. Ik heb liever dat ze zelf zonder druk spelen en zo wat meer druk op de bal kunnen zetten.”

“Met druk kan je nooit vrank en vrij voetballen. De spelers moeten vooral het spelplezier, een goed gevoel zien terug te vinden.”

Op de vraag of zijn positie ter discussie staat is Leekens categoriek: “Ik twijfel niet aan mijn positie, ik heb een blauwzwart hart en probeer dat ook in mijn werking te laten zien. Twijfelen is en zal ook nooit mijn stijl zijn.”

“Op de werkvergadering die er wekelijks is, hebben we vooral dingen op langere termijn besproken, zoals het organiseren van het trainingskamp. Ook proberen we elke week te kijken hoe we onze werking kunnen verbeteren, we zijn allemaal perfectionisten. Natuurlijk vraagt het bestuur om de wedstrijd tegen Lierse te winnen, wij willen alle wedstrijden winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties