Reactie Janssens: "Praten met enkele spelers"

Tomas Taecke
| 15 reacties
Janssens: "Praten met enkele spelers"
Foto: © SC

Chris Janssens en Lierse gingen enkele dagen na de knappe zege tegen Club Brugge plat op de buik in het Guldensporenstadion. De coach van de Pallieters laakt de individuele fouten die enkele spelers week na week maken.

Tomas Taecke in Kortrijk

"We begonnen met goede intenties tegen een ploeg met een stevige thuisreputatie", opende Janssens de persconferentie. "We kregen een goeie kans via Huzarov. Als we daar scoren had de wedstrijd er anders kunnen uitzien. Kortrijk kreeg ook veel kansen, maar de doelpunten die we weggaven waren echt wel heel onprofessioneel".

"Twee domme tackles liggen aan de basis van twee strafschoppen. Dan blijf je achter met een 'klote-gevoel'. Sommige spelers blijven maar dezelfde fouten maken. We moeten dringend praten met een paar jongens. Ik wil geen namen noemen maar het zijn steeds dezelfde spelers. Blijkbaar is het voor ons moeilijk om twee keer op rij goed te presteren".

"Na de pauze kwamen we goed uit de kleedkamers, maar dan slik je een derde goal en een rode kaart en is de wedstrijd klaar. Alles valt te herdoen na de zege van woensdag en de verliesbeurt van vandaag", aldus Janssens.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties