Reactie Rednic: "Niet helemaal tevreden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Rednic: "Niet helemaal tevreden"
Foto: © SC

Standard won zondagavond met 2-0 van OH Leuven. Het was de tweede wedstrijd voor trainer Mircea Rednic en hij won beide. Hij is veeleisend voor zijn spelers: "Ik ben blij met de drie punten maar ik ben niet helemaal tevreden."

Sander De Graeve in Luik

Rednic liet op zich wachten voor de persconferentie, Leuven-trainer Ronny Van Geneugden stond de pers reeds te woord toen hij binnenkwam.

Volgens Rednic is de overwinning het belangrijkste: "De ploeg wordt beloond voor het harde werk. Erg mooi is het nog niet maar de drie punten zijn binnen, dat is het belangrijkste. Ik ben niet helemaal tevreden over het spel maar dat komt wel nog."

De coach van Standard is tevreden dat zijn ploeg de nul kon houden: "We kunnen nu al twee wedstrijden de nul houden, dat doet me plezier. De spelers pikken mijn verdedigende richtlijnen goed op. Het is belangrijk om te scoren maar nog belangrijker om geen goals binnen te krijgen."

Verder kwam hij terug op de prestaties van Batshuayi en Ezekiel: "Ik wisselde Ezekiel zo vroeg omdat hij al te veel wedstrijden speelde op zo'n jonge leeftijd. Ik zag de frisheid niet die ik op de dvd's zag. Ik wil Michy Batshuayi feliciteren met zijn tweede goal in twee matchen, hij speelt sterk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties