Reactie De Jong: "Hebben ook kansen gekregen"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
De Jong: "Hebben ook kansen gekregen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax-aanvoerder Siem de Jong scoorde twee keer in de wedstrijd tegen Manchester City maar verliet toch niet helemaal gelukkig het stadion. De Jong betreurt de onbenutte kansen om alsnog met de overwinning op zak terug naar Amsterdam te vliegen.

De aanvaller kampte met gemengde gevoelens na afloop van de wedstrijd. Had er een mogelijke overwinning in gezeten? Keeper Vermeer moest Ajax alvast enkele keren van de achterstand redden.

 “Natuurlijk hebben zij kansen gekregen. Maar wij ook. We moeten net iets slimmer worden. Dat zie je ook hoe we dat tweede doelpunt tegen krijgen. Ergens had ik wel gehoopt op meer. Het is toch anders als je zelf terugkomt van een achterstand van 0-2”, aldus Siem De Jong aan het AD.

Na 17 minuten stond de 0-2-afstand op het bord. Persoonlijk verzorgd door De Jong. “We stonden best onder druk en dan is het lekker als je met 2-0 voorkomt. Je weet dat City de druk verder gaat verhogen. Dan is het jammer dat we het af en toe net niet goed uitspelen. Nu thuis tegen Dortmund. Weer een prachtige wedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties