Janssens: "Lierse heeft te weinig kwaliteit"

Christophe van den Boom
| 25 reacties
Janssens: "Lierse heeft te weinig kwaliteit"
Foto: © SC

Lierse-trainer Chris Janssens kreeg vorige week Hany Ramzy, technisch directeur van Wadi Degla, over de vloer. Samen bekeken ze de kern en kwamen ze tot dezelfde conclusie. "Lierse heeft te weinig kwaliteit", aldus de coach.

“We overliepen de spelerskern naar leeftijd en contractduur. Hij zag de duels tegen Charleroi en KV Mechelen. We kwamen tot dezelfde conclusie: Lierse heeft te weinig kwaliteit”, aldus de ex Rode Duivel in Sport/voetbalmagazine.

“Dat was niks nieuw. Ik gaf al na AA Gent eind juli aan dat we nood hebben aan een balvaste centrale middenvelder. Voor mij is het vrij eenvoudig: ik heb een contract als hoofdcoach en sportieve inmenging zal ik nooit dulden”, laat Janssen duidelijk verstaan. “Ramzy vertoefde in totaal veertien seizoenen in Europa. Als zo iemand zegt dat hij alle spelers die komen of weggaan zal controleren of begeleiden, dan moet je daar het volste vertrouwen in hebben.”

De oefenmeester blijft optimistisch over het vervolg van het seizoen. “Van de vijftig matchen onder mijn hoede verloren we er in totaal maar vijftien. We sprokkelden dit seizoen al meer punten dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties