Reactie Dauwen: "Owusu zal geen echte topscorer worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 26 reacties
Dauwen: "Owusu zal geen echte topscorer worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo-coach Frank Dauwen was blij met de reactie van zijn spelers na de zware nederlaag van vorig weekend. Toch overheerste er ook teleurstelling omdat zijn ploeg uitstekende kansen liet liggen om Antwerp te verslaan.

Robby Morren in Westerlo

"We moesten reageren na de zwakke prestatie op Eupen en dat hebben we toch gedaan, het was mooi van mijn ploeg", klonk de coach tevreden. Toch was hij teleurgesteld dat Westerlo de 3 punten niet thuis kon houden. "Op basis van de eerste helft verdienden wij de overwinning."

"Ik had gevraagd om goed te beginnen maar door de andere veldbezetting van Antwerp was het in het begin voor ons wat zoeken. We hadden het wat moeilijk daardoor in de openingsfase maar na 20 minuten kwamen we beter in de match."

"In het begin van de tweede helft hadden wij het moeilijk met de duelkracht van Antwerp. Zowel wij als zij hadden nog enkele hoekschoppen en we weten dat Antwerp daar gevaarlijk op is. Uiteindelijk is het een billijk gelijkspel geworden maar ik ben toch wat ontgoocheld omdat we hadden kunnen winnen."

William Owusu
"In voetbal draait het om doelpunten en kansen creëeren. We hebben de mogelijkheden gehad maar we konden jammer genoeg niet scoren." 

Frank Dauwen zag ook dat Owusu twee huizenhoge kansen liet liggen in de eerste helft. "William leeft niet van doelputen, hij is geen vlotscorende spits maar hij moet toch voor een 8-tal doelpunten kunnen zorgen. Hij heeft een lange revalidatie achter de rug en werkt hard maar hij zal geen echte topscorer worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties