N'Ganga: "Niet het einde van de wereld als we verliezen"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
N'Ganga: "Niet het einde van de wereld als we verliezen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi staat op dit moment dertiende in de competitie met dertien punten. Zaterdag nemen ze het op tegen Waasland-Beveren, die slechts drie punten minder heeft. De Carolo's zullen moeten winnen als ze uit de bodem van het klassement willen wegblijven.

Francis N’Ganga vindt dat Charleroi de eerste periode van het seizoen in schoonheid afsluit als ze winnen van de Oost-Vlamingen. “Gezien het systeem, is het belangrijk om de drie punten binnen te halen”, aldus N’Ganga in Sudpresse. “Maar wat er ook gebeurt, het zal niet het einde van de wereld zijn! Het is waar dat we bijna halverwege het kampioenschap zijn en dat er een eerste balans zal opgemaakt worden. Onze resultaten zijn op het moment niet heel slecht. En als zaterdag alles goed verloopt, dan kunnen we zelfs zeggen dat de resultaten goed zijn.”

Bij winst verstevigen de Carolo’s hun dertiende plek, maar bij verlies ligt de strijd tegen degradatie weer helemaal open. Waasland-Beveren heeft zaterdag het thuisvoordeel en kan de punten ook goed gebruiken. Het belooft een wedstrijd op het scherpst van de snee te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties