Reactie Pedersen: "Ik wil nu niet geopereerd worden"

Pedersen: "Ik wil nu niet geopereerd worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicklas Pedersen speelt nog maar op ongeveer tachtig procent van zijn mogelijkheden, maar scoort wel in elke wedstrijd. De Deen gaf zaterdagavond toe dat hij sukkelt met een hernia, maar een operatie zo lang mogelijk wil uitstellen.

Johan Walckiers in Waregem

"Het was moeilijk als je zo snel met één man minder staat", aldus Pedersen. "Het is een overwinning voor ons dat we nog een punt gepakt hebben. Het is misschien niet echt verdiend, want zij hadden veel kansen, maar als je onze werkhoeveelheid bekijkt, is dit toch terecht."

Het doelpunt dat Pedersen scoorde kwam uit de lucht vallen. "Ik ga in duel, draai me om en zie de bal voor me liggen. Ik zag niemand rond me en heb dus maar zelf geschoten", beschreef de Deen. "Het was belangrijk voor ons dat we met 0-1 de kleedkamer in konden."

Pedersen had het wel soms moeilijk. "Ik voelde toch dat ik niet helemaal fit was. Ik miste wat kracht in de duels. Ik trainde deze week ook niet zoveel. Ik liet een scan maken en daarbij kwam aan het licht dat ik een kleine hernia heb en daardoor krijg ik ook last aan de adductoren. Maar ik wil nu niet stoppen. Ik hoop een operatie te kunnen uitstellen tot de zomer. Het gaat op een bepaald moment wel erger worden, maar een ingreep daar wil ik zo lang mogelijk mee wachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties