Reactie Vandenbergh: "2 op 9 te weinig als je kampioen wil worden"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Vandenbergh: "2 op 9 te weinig als je kampioen wil worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Vandenbergh vindt dat Westerlo de overwinning verdiende tegen Antwerp. De aanvaller weet dat 2 op 9 te weinig is voor een ploeg die kampioen wil worden.

"Wij hadden de beste kansen en we hadden de match moeten winnen. Antwerp was duidelijk naar ons gekomen voor een punt." Vandenbergh vond dat Owusu toch zeker 1 goal had moeten scoren. Wij hadden 2 hele goede kansen in de eerste helft, ik denk dat één daarvan toch binnen moest zijn. Die eerste tackelt de verdediger nog en William probeert te kruisen maar die tweede moet zeker binnen de palen zijn."

"Wij hadden het meeste balbezit en waren de betere ploeg. Het stond goed, we hebben goed gereageerd na de nederlaag van vorige week. Het is enkel jammer van het resultaat. Ik heb de meeste duels gewonnen, het loopt wel maar we hebben nu 2 op 9 en dat is toch te weinig als je kampioen wil spelen.. We moeten snel weer aanknopen met een overwinning."

"Vorige week was het een collectieve offday. Dan kan je beter één keer met 3-0 verliezen dan drie keer met 1-0. Op dat gebied hoop ik dat we tegen Eupen alles gehad hebben."

"De stand doet vermoeden dat Westerlo en Antwerp 2 titelkandidaten zijn maar dat moet nog blijken natuurlijk", besluit Vandenbergh tegenover Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties