Cavens: "Eerste kans moet altijd zitten"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Cavens: "Eerste kans moet altijd zitten"
Foto: © SC

Waasland-Beveren liet zaterdag de kans liggen om uit de bodem van het klassement te kruipen. Het kwam tegen Charleroi niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Jurgen Cavens had twee grote kansen aan zijn voet, maar wist ze niet in doel te werken.

“Die eerste kans na de rust had altijd moeten zitten”, zucht de 34-jarige aanvaller. “Op het moment dat ik wou trappen, bleef ik met mijn schoen steken in het grasveld en kon ik niet genoeg kracht zetten. Bij die tweede kans krulde ik de bal wel mooi, maar werd hij uit de winkelhaak geduwd. Ook bij enkele andere kansen hadden we enorm veel pech. Zo was er onder andere de kopbal van Sonck die op de deklat belandde.”

De club heeft nu elf punten kunnen verzamelen en staat voorlaatste in het klassement. “We moeten blijven strijden tot de laatste snik”, vertelt Cavens strijdvaardig. “Ik denk dat we in de heenronde als elftal enorm gegroeid zijn. De organisatie staat zeer goed, we voetballen veel volwassener sinds het begin van de competitie en we kunnen de nul houden. Dat is belangrijk voor het vertrouwen”, besluit de voormalig vijfvoudige Belgische international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties