Goossens: "Nu vooruit kijken naar Moeskroen"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Goossens: "Nu vooruit kijken naar Moeskroen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het gelijkspel tegen Heist moet Lommel United vrijdagavond op Moeskroen-Péruwelz weer eens punten rapen. Verdediger Bart Goossens verwacht alvast een open partij tussen twee ploegen die moeten winnen.

KSK Heist bleek een grotere hindernis dan verwacht. Op het einde mochten de troepen van Philip Haagdoren blij zijn dat het bij een gelijke puntenverdeling bleef. Bart Goossens heeft het vizier inmiddels alweer op vrijdag staan. "We moeten die wedstrijd nu achter ons laten en vooruit kijken naar de wedstrijd tegen Moeskroen. Zij moeten evenzeer winnen als wij, en in dat geval laten zij waarschijnlijk meer ruimte waar ons misschien wel de mogelijkheden gaan liggen."

"Niet voldoende efficiënt"

Lommel United kon dit seizoen nog niet veel punten behalen. Wanneer komt er eens een positieve reeks aan? "Als we de nul een keer kunnen houden en zelf één doelpunt kunnen scoren, kunnen we vertrokken zijn voor een reeks.” De ploeg krijgt echter wel regelmatig complimenten voor het mooie spel. “We zouden ook liever geen complimenten krijgen van de tegenstrever maar wel de punten halen. We moeten gewoon efficiënter worden. Zowel in de aanval als in de verdediging", aldus Goossens op de clubwebsite.

Niet kansloos

Tegen Moeskroen kan er een mooie kans inzitten, aangezien de Henegouwse ploeg ook niet in haar beste doen is. "Moeskroen zit momenteel ook in een mindere periode. Zij moeten komen morgen en we zijn zeker ook niet kansloos en moeten Moeskroen ook niet gaan overschatten”, aldus Goossens, die voor de laatste wedstrijden van de heenronde staat. “Sowieso gaan de laatste wedstrijden van de heenronde als basis moeten dienen voor de terugronde willen we terug naar boven kunnen kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties