Reactie Ramzy: "Deze ploeg moet makkelijk behoud verzekeren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Ramzy: "Deze ploeg moet makkelijk behoud verzekeren"
Foto: © SC

Hany Ramzy haalde in zijn eerste wedstrijd met Lierse meteen de drie punten tegen Gent. De coach was dan ook erg tevreden: "Met deze spelersgroep kan het niet moeilijk zijn om het behoud te verzekeren."

Sander De Graeve in Lier

"Ik ben heel blij", glunderde een tevreden Hany Ramzy na afloop van de zege tegen AA Gent. "Deze winst is erg belangrijk, het is een goede start. We halen een overwinning tegen één van de beste ploegen van België."

Veel tijd om dingen te veranderen had de Egyptenaar niet: "Ik had amper vier dagen, ik heb vooral met de spelers gepraat. Ik heb gehamerd op discipline en respect, dat vind ik erg belangrijk."

Lierse koos tegen Gent opvallend minder voor de lange bal dan vroeger: "We zochten goed de voetballende oplossing. Dat is ook de manier waarop ik dit Lierse wil laten voetballen. We hebben een kern waarmee we echt makkelijk het behoud moeten kunnen verzekeren."

"Deze winst is nog maar de eerste stap, we moeten nu bevestigen." Ramzy bedankte ook zijn voorgangers nog: "Ik wil Chris Janssens en Eric Van Meir bedanken, zij zijn het die de basis legden voor dit succes."

Ook voor Hazurov had hij lovende woorden: "Het is geweldig dat hij twee goals maakt. Ik zag zijn kwaliteiten al op training maar nu volgen ook de doelpunten. Het enige wat hij nog meer moet doen is communiceren op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties