Reactie Larsen: "Lastig op de tribune"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Larsen: "Lastig op de tribune"
Foto: © SC

Naast Fredrik Stenman vierde ook Jim Larsen zijn terugkeer in de Brugse verdediging. De Deense verdediger liet na afloop optekenen dat hij de voorbije periode net niet gek geworden is langs de zijlijn.

Tomas Taecke in Brugge

Jim Larsen nam in de thuiswedstrijd tegen de Karolingers zijn plaats in de Brugse verdediging opnieuw in. De Deense achterspeler maakte een goede indruk en was na afloop tevreden dat hij een nare periode achter zich heeft gelaten.

"Het was een lastige wedstrijd die we gelukkig winnend afgesloten hebben", oordeelde Larsen. "Het was niet mooi maar de drie punten zijn heilig. Er was aanvankelijk te weinig beweging waardoor we ook niet veel kansen bijeen voetbalden. Toen Charleroi hoger ging spelen lukte dat wel, alleen ontbrak de afwerking".

"Of ik ontevreden was over ons publiek? Niet echt. Ze hebben ons de hele wedstrijd gesteund, maar begonnen in de slotfase wel te morren toen we met de kansen morsten. Nogmaals: we pakken de volle buit en daar gaat het uiteindelijk om".

"Toen ik de voorbije periode opzij stond, was het bijzonder lastig. Ik wou het verschil maken en het team helpen, maar als je in de tribune zit is dat niet zo eenvoudig. Gelukkig is dit nu achter de rug", aldus Larsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties